Tärningen är kastad!

Fri till slut1

Så där ja, då var det klappat och klart! Smöret är sålt, fåren är ute ur hagen och jag har tagit steget in i det okända och hoppat utför klippstupet (hoppas bara att fallskärmen hinner lösa ut sig)..

Jag är nu registrerad för F-skatt och moms och arbetet som egen företagare och möbeltapetserare kan börja!

Det känns stort på något vis och egentligen borde jag lagt champagnen på kylning för detta tillfälle. Men det roligaste vore att bjuda in er alla och korka upp tillsammans, vad sägs om det, om jag bokar ett datum, kommer ni då?

Det är med en känsla av skräckblandad förtjusning som jag startar mitt företag. Jag förstår att det kommer bli en tuff och utmanande resa men jag ser verkligen framemot att vara “egen”, med allt vad det innebär.

Jag har valt att döpa mitt företag till “Fröken gröns tapetsering”. Anledning till det är för jag vill att företaget ska genomsyras av ett miljötänkt och att mitt arbete ska gå hand i hand med ett hållbart samhälle. Tapetsering i sig handlar om återbruk då man istället för att slänga och köpa nytt, ger sin gamla möbel ett nytt liv. Men även när det gäller materialval och tyger kommer jag att göra val utifrån vad som är skonsamt för vår miljö.

Så komsi, komsi, ge era favvomöbler en andra chans och unna er unika möbler för ett personligare hem. Ta ställning och låt kvalitet, hållbarhet och hantverk gå före massproduktion och industritillverkning. Gynna er närmiljö och stöd er lokala hantverkare så kan vi tillsammans skapa en möbel att njuta av länge..

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s