Om mig

I min blogg “hjärtat som kompass” skriver jag om min väg som egen företagare. Jag har valt att ändra riktning på mitt liv när det gäller yrke och gått en hantverksutbildning som möbeltapetserare, och det är som tapetserare som jag driver mitt företag. Så jag ser framemot en tuff men spännande och lärorik resa som tapetsör och ni är hjärtligt välkomna på färden som mina medresenärer.

Jag tillsammans med min sambo är husägare till ett 50-tals tegelhus i hemtrevliga Bergshamra i Västerås. Vårt fina hus är dock i behov av kärlek och omsorg så bloggen handlar även om husrenovering och inredning, främst med fokus kring att återställa den forna 50-tals andan. Det blir även en del fotografier från vår uppvuxna trädgård som växer sig allt vildare och vackrare.

Min intention är också att försöka att inspirera till eget pyssel och hantverk genom att publicera DIY-projekt och dela med mig av kunskap när det gäller tapetsering av möbler. För miljönsskull och för att skapa mer meningsfullhet i mitt liv så strävar jag efter att leva ett “grönare liv” och det hoppas jag framgår som en grön tråd i bloggen.

I stort kan man säga att min blogg handlar om hur jag försöker att leva mitt liv genom att lyssna till min egen röst och följa mitt hjärta, för så vitt jag vet lever man bara en gång..

Advertisement

2 thoughts on “Om mig

 1. hej där! hittade din sida då jag söker info om ett par stolar jag håller på och skall fixa till med traditionell stoppning..skulle vilja fråga var du köper ditt material om et går bra?…prisskillnader på sadelgjord kroll m m varierar ju kraftigt i e shopparna…har du nåt tips?
  för övrigt..trevlig sida…går det bra med din firma förresten? är det stor konkurrens i västerås? hoppas det går bra.
  mvh tomas

  • Hej Tomas!
   Vad roligt att du håller på att göra om din stolar! När det gäller mitt material så köper jag det i egenskap av egenföretagare inom tapetserarbranschen och jag har dessvärre ingen större vetskap om prisskillnader gällande material för privat personer. En del material kan du eventuellt köpa av mig i min verkstad, beror dock på vad du är ute efter. Hoppas i alla fall att du hittar det du söker!
   Vänligen / Anna-Karin “Fröken gröns tapesering”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s